2022 Beste tweedehands Rolex Day-Date kopersgids

Van sommige horloges is bekend dat ze extreem dicht bij de originelen staan en vaak zelfs ervaren kopers misleiden. Daarom moet u heel voorzichtig zijn bij het zoeken naar een Rolex en niet naar een ander tweedehands horloge op de markt. Natuurlijk is Rolex niet het enige horloge dat is gekloond, hoewel de kans groter is dat je een nep-Rolex tegenkomt dan welke andere high-end horlogefabrikant dan ook. Daarom hebben we deze handige kopersgids gemaakt om je te helpen die vervelende nephorloges te vermijden die opduiken.
Ik weet zeker dat de meesten van ons dit op een bepaald moment in ons leven zullen overwegen, maar het wordt niet voor niets overwogen: om ons te helpen voorkomen dat we worden opgelicht. Als een horloge te goedkoop is of er te goed uitziet voor zijn prijs, is het waarschijnlijk nep of gestolen, wat je niet wilt. Typische verkopers van deze replica horloges bieden vaak kortingen van 30% tot 70% op de verkoopprijs. Maar met Rolex is het een beetje anders, omdat ze soms gebruikt voor meer kunnen verkopen dan nieuw. Dit is een van de bijwerkingen van hoe Rolex met dingen omgaat en de moeilijkheid om een nieuw horloge te kopen.
Als een gebruikt horloge voor £ 10.000 of minder wordt verkocht, weet je dat het niet goed is en is het waarschijnlijk gestolen of nep. Idealiter zouden deze horloges ongeveer £ 25.000 tweedehands moeten kosten, aangezien Rolex-horloges nieuw voor ongeveer £ 29.350 worden verkocht en vaak via wederverkopers worden verkocht voor £ 30.000 of meer. Daarom is ons advies om grondig onderzoek te doen om de huidige marktwaarde van uw horloge en de tweedehandsprijs te achterhalen.
Een ander belangrijk ding dat u moet doen wanneer u een tweedehands Rolex koopt, is onderzoek doen naar de verkoper. Hier wilt u zich verdiepen in de reputatie van de verkoper om te zien of er nog openstaande, betreffende gebieden zijn. Sommige rode vlaggen zijn niet voor de hand liggend, dus hier zijn een paar dingen om te overwegen bij het onderzoeken van een verkoper. Het eerste is om hun sociale media te controleren; als ze die hebben, controleer dan ook recensiesites van derden en, natuurlijk, Google de verkoper om te zien of er informatie over hen is. Nog een goed teken om naar te zoeken in een fysieke winkel.
Elke goede verkoper die een solide reputatie heeft op het gebied van betrouwbaarheid en betrouwbaarheid, en die reputatie wil behouden, zal zonder klacht alle informatie over hem of haar verstrekken. Slechte verkopers of oplichters zullen u de leugen geven dat de geschiedenis van het horloge er niet toe doet en dat hun product 100% authentiek is; als ze dat doen, betaal dan geen geld. De geschiedenis van een horloge is belangrijk, zeker voor luxe artikelen; als ze geen geschiedenis hebben, kan het veel minder waard zijn, omdat de geschiedenis je precies laat weten waar het horloge is geweest en of het allemaal authentiek is.
Als u geïnteresseerd bent in het gekopieerde horloge en het wilt kopen, maar er wordt geen geschiedenis vermeld, neem dan contact op met de verkoper en vraag of het bij het horloge is geleverd, zoals het moet worden gedocumenteerd. Als dat niet het geval is, moet u misschien twee keer nadenken – tenzij u van een beetje risico houdt.

Categories: rolex