Coolste elementen over replica horloges

re

Het is iedereen bekend dat we ons hier voornamelijk concentreren op mechanische horloges en verzamelhorloges. We schrijven voor verzamelaars en fans van replica horloges met als doel om de een of andere reden de allerbeste verhalen te vertellen die we kunnen over deze grappige kleine wereld. Hoewel we online soms gebonden zijn aan de nieuwscycli van de horloge-industrie, met veilingresultaten, productreleases en beoordelingen van nieuwe replica horloges kopen die vaak centraal staan, geven we jullie hier allemaal de kans, twee keer per jaar, om achterover te leunen, na te denken en concentreer je op verhalen in lange vorm, dat wil zeggen, als je het niet erg vindt.
Er zijn talloze geweldige horlogeverhalen in ons onlangs uitgebrachte tweede deel, variërend van een ingrijpende geschiedenis van het duik-nephorloge tot een diepe duik in waarom Patek Philippe’s Calatrava zo legendarisch is tot een technische uitleg van enkele van de beste moderne uurwerken. Echter, na een aantal maanden aan deel 2 te hebben gewerkt, zijn hier vijf van mijn favoriete afhaalrestaurants uit ons tweede nummer.r4

Als je Jason Heaton vraagt om een definitieve geschiedenis van het duikhorloge op te schrijven, weet je dat je iets unieks krijgt. Ik was enorm en volledig onder de indruk, maar niet helemaal verrast, toen ik hoorde dat ’s werelds beroemdste SCUBA-duiker zo onder de indruk was van Doxa-duikhorloges dat hij zaken deed met het bedrijf en ze een tijdje verkocht via zijn bedrijf U.S. Divers. Dit verhaal bevat ook echt prachtige onderwaterfotografie die je niet wilt missen.
In zijn verbazingwekkende verhaal waarin hij de aantrekkingskracht van bepaalde grote, waterdichte Universal-chronografen uitlegt, besteedt Ben veel aandacht aan de balans en de kwaliteit van de kasten die worden gebruikt om deze horloges te maken. De Audemars Piguet Royal Oak RD#2 was een van de opvallende replica horloges forum van SIHH 2023. Maar tijdens zijn gesprek met de bekroonde chef-kok Daniel Humm, onthulde AP-CEO François-Henry Bennahmias dat toen ze voor het eerst besloten om een ultra- dunne Royal Oak eeuwigdurende kalender veel van de oudere horlogemakers van de fabrikant dachten dat het pure dwaasheid was en niet eens de moeite waard om te proberen. Ik ben in ieder geval blij dat ze het een kans hebben gegeven.

Uiteindelijk komt een deel van het allerbeste horlogeschrijven in Volume 2 met dank aan onze eigen Jack Forster. In dit nummer schrijft Jack een geweldig verhaal over hoe de volledige kalender en de jaarkalender de afgelopen jaren een grote opleving hebben doorgemaakt, maar wat me echt schokte, is een verwijzing naar Ian Fleming die kunstig de Girard-Perregaux van een bepaalde huurmoordenaar beschrijft. Ik zal het niet bederven, maar je wilt zeker in het verhaal van Jack graven om de details te krijgen.
Je hoeft geen Apple-fan te zijn om het industriële ontwerp van topkwaliteit te waarderen dat nodig is om een Apple-product te maken. Een replica-horloge dat hij bijzonder aantrekkelijk vindt, is de neppe Patek Philippe Nautilus, maar misschien niet om de reden waarvan je zou dromen.

Categories: replica horloges