haute joaillerie door Breguet een gekke schoonheid van diamanten

voor de gekke faddists en liefhebbers van Breguet, de nieuwe fascinerende presentatie van het merk, dit keer nogmaals, biedt hen een echt indrukwekkend feest van verbazingwekkende schoonheid te genieten. nu, Breguet hoge sieraden displays verrassende vrijmoedigheid in het ontwerp van moderne gem spelhervattingen. dit jaar, Breguet releases gek bloem, huwelijk de pure schoonheid van diamanten aan de technische gewaagde van een mobiele omgeving. montage van een kaliber 586 zelfopwindende mechanische beweging, is de replica horloges geval zien in asymmetrische rijen baguette geslepen diamanten gemonteerd op minimalistische instellingen aangebracht op de replica horloges zaak uit het middelste gedeelte tot aan de ring.116610-032615-16
deze soepel, veerkrachtig instellingen maken het grootste deel van de schittering van de stenen ‘, wuivende elegant in reactie op beweging. 116 baguette geslepen diamanten zal daarbij heen en weer in een smaakvolle en delicate dans doet denken aan de wind verstoorde bloemblaadjes oscilleren. van haar kant, de wijzerplaat bestaat uit 206 briljant geslepen diamanten “inverse-set” op een concave gezicht gepolijst met een flens set met een verdere 66 briljant geslepen stenen en benadrukt door een uur cirkel bestaande uit 20 baguette geslepen stenen. meer dan 36 karaat diamanten glimmer in uitzonderlijk prachtige instellingen – een echt exclusieve prestatie door de gave ambachtslieden van haute joaillerie workshops Breguet’s.
Deze sprankelende tour de force zijn ontworpen met een gekke bloem haute sieraden suite bestaat uit een ring met een bloeiende bloem motief samen met oor hangers en motieven ook presenteren mobiele diamant clusters. Dit charmante horloge, uit een vraag, is echt een zeer goede ornament die verdiende te worden eigendom van en wordt gekoesterd. voor degenen replica horloges verslaafden met een veeleisende smaak, moeten ze nooit missen.

Categories: kopen