Geweldig Rolex Replica horloge in verschillende kleuren

cheap rolex

Toen de luxe replica Rolex GMT-Master voor het eerst verscheen in 1955, droeg hij de iconische rode en blauwe ring die nu zo nauw verbonden is met de collectie. Zoals met de meeste dingen van Rolex, kreeg deze speciale bezel zijn eigen bijnaam – de Pepsi – omdat hij dezelfde rode, witte en blauwe kleuren had als het frisdranklogo. Er zijn sinds de oprichting verschillende verbazingwekkende en populaire replica horloges forum GMT-Master Pepsi-modellen geweest.
Terwijl de inaugurele GMT-Master werd geleverd met de rode en blauwe “Pepsi” tweekleurige bezel, waren toekomstige modellen ook verkrijgbaar met andere bezelkleuren. Omdat we echter op de markt zijn voor de Pepsi-versie, zijn de opties als volgt.ee
Ten eerste is er de GMT-Master-ref. 6254, wat de allereerste referentie is. Op vroege modellen was de Pepsi-bezel eigenlijk gemaakt van bakeliet, maar vanwege zijn kwetsbaarheid werd hij al snel vervangen door aluminium. Ten tweede is er nog een rode, witte en blauwe ring te zien op de beroemde GMT-Master-ref. 1675. Met een productierun van meer dan 20 jaar zijn er vele andere GMT-Master ref. 1675 Pepsi-modellen om uit te kiezen. Weer een andere Pepsi GMT-Master is de ref. 16750, die de quickset-functie biedt. En tot slot is de laatste GMT-Master de ref. 16700 met saffierglas.
Kent u het verschil tussen de GMT-Master en GMT-Master II die u vraagt? Er zijn er verschillende, maar de belangrijkste is hoe het uurwerk werkt. Op de GMT-Master II kunnen de hoofdurenwijzer en de 24-uurswijzer onafhankelijk van elkaar worden ingesteld.
Het is vermeldenswaard dat er naast het cijfergedeelte van de referentienummers soms ook letters zijn. Als het referentienummer ‘BLRO’ bevat, betekent dit dat het wordt geleverd met een blauwe en rode ring, aangezien ‘BL’ voor ‘Bleu’ en ‘RO’ voor ‘Rouge’ is.
U weet waarschijnlijk meteen dat er geen huidige stalen versie van de Pepsi GMT-Master II is. Er is alleen een witgouden versie, die we hieronder in detail zullen bespreken. Daarom moet het voor een roestvrijstalen GMT-Master met een rode en blauwe ring van een stopgezet referentienummer zijn. Naast de modernere modellen zijn er de vintage modellen – die meer dan 30 jaar oud moeten zijn om als vintage te worden aangemerkt.
Praat met een replica Rolex GMT-Master fan en zij zullen je mogelijk laten weten dat de nieuwe Rolex GMT-Master II met een blauwe en rode Cerachrom-ring in roestvrij staal een van de meest verwelkomende horloges was. Dat komt omdat tot nu toe de enige keuze voor een keramische blauwe en rode bezel op het 18k witgouden GMT-Master II nephorloge was. Dit is zeker voor de meeste mensen onbereikbaar. Jij hebt er een. Voor de rode, witte en blauwe Rolex is GMT-Master Pepsi verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van iedereen hier, we hopen dat jij en je gezin een gelukkige en gezonde tijd hebben!

Categories: replica rolex