Heetste Audemars Piguet Royal Oak Supersonnerie horloges

Onverwacht was er deze week groot nieuws op de Associated Press-website. Wat je nu ziet is een traditionele Royal Oak doosvormige Audemars Piguet Supersonnerie. Oorspronkelijk aangekondigd als het Royal Oak Supersonnerie-concept in 2014, is de Supersonnerie een baanbrekend horloge met een belletje rinkelen met een ongewoon onderscheid, eigenlijk vergeleken met. Stem om pols-toets Supersonnerie luid geluid gong-geluidskaart gemonteerd door opening aan achterkant van de behuizing ..
Na de lancering van de eerste Supersonnerie, werd de replica AP geleverd met een exemplaar in de platina Jules Audemars-kast met een opvallende blauwe wijzerplaat. Toen kwam de CODE 11:59 Minute Repeater van dit jaar, die gisteren de herencomplicatieprijs won tijdens de Grand Prix van Genève.
Het nep horloge waar we vandaag naar kijken is een 20-delige limited edition in titanium met een blauwe Grande Tappisserie-wijzerplaat. Het heeft een bijpassende titanium armband. Volgens de Associated Press-website is het product alleen verkrijgbaar bij het Japanse warenhuis Yoshida warenhuis. Een zeer vergelijkbare platina wijzerplaat, ook zwart, is ook uniek voor Yoshida, en slechts 20 zijn toegestaan, ook te zien op de Associated Press-website. Het was er een die werd vermeld als ‘royal oak relay Supersonnerie’. Beide versies zijn eigenlijk minieme Repeaters, aangedreven door een handmatig gewonden AP-kaliber 2959, met een gangreserve van 72 uur. Deze zachte lanceringen volgen een soortgelijke aankondiging onlangs door Stephen over de Royal Oak Perpetual Calendar in zwart keramiek.
In termen van puur verlangen, moeten dit de heetste Supersonneries tot nu toe zijn. De originele versie had een enorme aanhang, en Jules Oldma had het zeker. De versie in de Code 11:59-collectie ontving een van de hoogste onderscheidingen van uurwerken bij het winnen van de GPHG’s herencomplicatieprijs. Toch is dit replica AP, dus heel natuurlijk zullen mensen hun Royal Oak-oplossing willen. Het is net zo interessant dat AP wachtte om te komen met een conventionele Royal Oak-versie van zijn baanbrekende minuutrepeater omdat het is dat ze het op zo’n ingehouden manier hebben uitgebracht, maar nu het hier is, kan ik me voorstellen dat veel verzamelaars willen een. De AP-site vermeldt ze als “Prijs op aanvraag”, ik wil ook hun prijs weten. Ik zal het verhaal bijwerken zodra ik het weet.

Categories: replica horloges