Ingewikkelde bewegingen van Replica Rolex

gr

Ontdek een slechte nep Rolex-sport – ik daag je uit. Alles aan hen is het beste ter wereld, van hun originaliteit, vakmanschap en industriĆ«le certificeringen. Maar het zette me aan het denken, wat is de beste, meest gecompliceerde Rolex-beweging?
Ik dacht aan de Calibre 4130 in de Rolex Daytona, die zeer wordt beschouwd als een van de beste mechanische chronograafbewegingen ooit gemaakt. Maar ik was erg geschokt toen ik ontdekte dat een jokerteken bovenaan de lijst van meest geavanceerde Rolex-bewegingen zou staan, en ontdekte dat de Calibre 4130 in feite deel uitmaakt van de voetafdruk van de op een na meest gecompliceerde beweging van Rolex. Laten we meer zien.

ed
Ik wilde proberen dit stuk te schrijven zonder de bewegingen zelf specifiek te rangschikken, maar er is gewoon geen weg omheen – de Calibre 9001 is de meest complexe replica Rolex beweging ooit vervaardigd. Dit kan als een verrassing komen, omdat de Sky-Dweller zelf de neiging heeft om onder de radar te vliegen. Maar iedereen die dit model kent en er dol op is, zal vol vertrouwen alle complicaties voor u aanpakken als u daarom vraagt – het heeft tenslotte meer dan een dozijn patenten.
Dus wat maakt het zo uniek? Ten eerste kan de Calibre 9001 twee tijdzones tegelijkertijd bijhouden. De thuistijd wordt weergegeven op de niet-centrale 24-uurs schijf, terwijl de traditionele handsuremarkeringen de secundaire lokale tijdzone weergeven. De Calibre 9001 bevat ook een jaarlijkse kalendercomplicatie die slechts eenmaal per jaar hoeft te worden gereset en houdt zowel de datum als de maand bij – zelfs een onderscheid tussen de maanden met 30 en 31 dagen.
Een ander belangrijk kenmerk dat de Calibre 9001 helpt om de toppositie op onze lijst van de meest geavanceerde Rolex-bewegingen te claimen, is de 60-componenten Ring Command-ringmontage die de buitenrand van die verbindt met de interne beweging. Hierdoor kan de drager eenvoudig aan de ring draaien om te selecteren welke complicatie van de beweging hij met de kroon wil aanpassen, wat de gebruikerservaring aanzienlijk vereenvoudigt.
Dan is er de zelfopwindende Calibre 4161 die tikt in de Yacht-Master II. Degenen met een scherp geheugen kunnen denken dat het kalibernummer er bekend uitziet, en je hebt gelijk. De Calibre 4161 is gebaseerd op de Calibre 4130 van de populaire replica horloges Daytona. Als je erover nadenkt, is het echt logisch. Zowel de Daytona als de Yacht-Master II zijn chronografen en beide bewegingen hebben cruciale kenmerken, zoals de blauwe Parachrom-haarveer die een betere schakelweerstand en maar liefst 72 uur gangreserve biedt.
Maar om fouten te voorkomen, is de Calibre 4161 een beweging die zijn eigen erkenning verdient. Het levert een geweldig nephorloge op dat een ingewikkelde countdown van een regattarace kan timen. In wezen wordt het kaliber van 360 componenten gebruikt om de schipper te starten en de timer snel en gemakkelijk te resetten.

Categories: replica horloges