Het verschil tussen Hulk en Kermit

Door de twee replica horloges naast elkaar te plaatsen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Rolex Hulk de Hulk wordt genoemd. De Hulk debuteerde in 2010 en de kleur is bijzonder opvallend. 116610LV verscheen toen op Rolex Kermit, en zowel op de ring als op de wijzerplaat. Dit is echter niet zo eenvoudig als het veranderen van zwart naar groen. Eigenlijk heeft het oppervlak van de Hulk-wijzerplaat niet het “sunburst” -effect zoals de gewone groene glanzende wijzerplaat, vergelijkbaar met de blauwe wijzerplaat. De wijzerplaat past op de tweekleurige en goudgele versies van Rolex Submariner.
Een andere grote upgrade was om het materiaal van het framepaneel te veranderen van aluminium in Cerachrom (keramiek), wat toen een opwindende nieuwe technologie was. Vanwege de hoge krasbestendigheid en geen impact van corrosie http://www.replicakopen.com/ en verkleuring, is keramiek een betere keuze voor moderne horloges. Hoewel de Hulk-kast dezelfde diameter heeft als de Kermit-kast, wordt deze eigenlijk heel anders om de pols gedragen, hoewel de kastdiameter 40 mm is. Om een nieuwe keramische bezel te introduceren, heeft Rolex de behuizing van de Submariner bijgewerkt om de bescherming van de nokken en kroon te verlengen (bekend als de “Rolex Super Case”). Wanneer de diameter van de behuizing gelijk blijft op 40 mm, zorgt de bijgewerkte verhouding voor een groter totaalbeeld en een hoekiger uiterlijk.
Rolex maakt niet vaak enorme veranderingen aan zijn klassieke replica horloges. Daarom lijdt het geen twijfel dat de Hulk Submariner met de nodige voorzichtigheid werd behandeld toen hij voor het eerst werd uitgebracht, en dat hij een fervente Rolex-verzamelaar heeft gereserveerd. Maar net als Kermit hebben fans van Rolex Submariner in de jaren sinds de release van de Hulk de geheel groene Hulk volledig geaccepteerd en is het een zeer gewilde collectie geworden.
Dus hoe te kiezen tussen Hulk en Comite? Hoewel beide nephorloges groene Rolex Submariner-horloges zijn, zijn er toch enkele belangrijke verschillen tussen beide. De Kermit is ouder dan de Hulk en omdat het een product van de vorige generatie is, kan het niet dezelfde moderne gemakken bieden als de Hulk die momenteel wordt geproduceerd.
Naast verschillende bezelmaterialen, wijzerplaatkleuren en kastverhoudingen zijn de Oyster-armbanden van deze twee horloges ook heel verschillend. De armband op Kermit heeft een holle middenschakel en een gesp met reliƫf met een opvouwbare wetsuitverlenging. Ondanks het vergelijkbare uiterlijk, heeft de opnieuw ontworpen Oyster-armband op de Hulk een volledig veilige schakel en een machinaal bewerkte Oyster-armbandveiligheidssluiting met het Glidelock-expansiesysteem van het merk, dat kan worden gebruikt tot 2 mm. ).

Categories: replica horloges