Nieuw aangekomen Rainbow-Bright Replica Breitlings

replica horlogesWie kan er na de quarantaine-inzinking van de afgelopen winter verlangen naar wat opbeurende en kleurrijke horloges om hun pols? Deze drie nieuwe Breitling-horloges combineren een sportieve stijl met een sexy houding en combineren mannelijke en vrouwelijke elementen.
Capsulecollecties zoals deze geven Breitling replica de kracht van exclusiviteit zonder genummerde limited editions. Met een korte productierun, meestal een paar maanden, probeert de capsulecollectie een specifiek verhaal te vertellen dat geworteld is in de geschiedenis van de kernfamilie, terwijl het een gevoel van urgentie injecteert om er een te krijgen voordat ze verdwijnen.
Hoewel de Chronomat Automatic 36 South Sea-capsulecollectie gericht is op “modieuze vrouwen met actie, doelgerichtheid en stijl”, is er geen reden om ze te beperken gezien de mannelijkheid van de 36 mm geborstelde stalen Chronomat-kast, zelfs als de bezel is verfraaid met een tropische golf van 55 geassorteerde saffieren en robijnen die de mat gelakte wijzerplaat omringen in de tinten beige, nachtblauw en mintgroen. De bijpassende alligator lederen band is breed en goed geproportioneerd, wat de unisex mogelijkheden benadrukt. Dus hoewel dit replica horloges voor haar is, is het niet moeilijk om je voor te stellen dat bepaalde zelfverzekerde mannen het dragen, vooral de groene. In zekere zin is dit Breitlings antwoord op de regenboog Daytona.
In 2018, nadat hij het jaar ervoor de functie van Breitling CEO had overgenomen, presenteerde Georges Kern zijn doelstellingen voor het merk bij de lancering van de Navitimer 8 in New York. Tijdens het evenement sprak Kern over het verwijderen van Breitling uit wat hij zijn “niche-niche” noemde en het lanceren van een technisch onderlegd pilotenhorloge; het stoffige, chauvinistische marketingimago bijwerken; en graven in de gerespecteerde geschiedenis van het merk als een grootschalige producent van verschillende soorten horloges, waaronder dameshorloges.
Vervolgens lanceerde Breitling de Navitimer 35 en 38, evenals de sportieve Superocean 36, verkleinde versies van deze iconische modellen, beter geschikt voor damespolsen. Deze modellen waren echter niet ingetogen voor de dames die ervoor kozen om replica Breitling voor mannen te dragen in plaats van modellen die zijn ontworpen voor “dames”.
Unisex horloges zijn een bijzonder populair onderwerp geworden onder vrouwelijke horlogeliefhebbers. Vrouwelijke verzamelaars hebben er genoeg van om in een hokje te worden geplaatst. Het gesprek gaat echter meestal over ‘heren’-horloges, die net zo goed door vrouwen kunnen worden gedragen.

Categories: breitling